Black Friday Libris: Carti la reduceri de Black Friday la libris.ro (Reduceri la carti)

Black Friday carti: Carti la reduceri de Black Friday la libris.ro

Campania Black Friday 2016 pe libris.ro va avea loc pe data de 18 noiembrie 2016 cu start de la ora 00:00 si va dura 24 de ore. Asa cum v-am obisnuit reducerile vor fi sortate pe grupe dupa procentul de discount.

Este o intrebare de bun simt pe care, unii dintre noi, inca ne-o mai punem...Nu toti ! Ceilalti au alte probleme de rezolvat...Poate mai bune ?!? Statistic numarul cititorilor a scazut. Trebuie sa ne gandim insa de unde plecam.

Care este punctul de inceput si punctul de final intre care dezbatem problema cititului. Care este criteriul de referinta ? La ce ne raportam ? Pana in controversatul an 1989 romanul cumpara la greu cartile tiparite, de pe rafturi... Editurile prosperau. Preturile erau mici si cartile cenzurate. Se gandeste cineva ca in acele vremuri se citea mai mult ? Poate da, poate nu.


Se citea din placere sau in lipsa unei alte activitati.Cine nu mai stie cat de " limitati " eram. Multi cumparau cartile numai din snobism. Va amintiti ? Era o adevarata moda sa-ti etalezi cartile in biblioteca. (numar dupa numar)....Nicio tangenta cu autorul sau cu numele cartii.

Nimeni nu intreba cate au fost citite. Dadeau frumos !! Era un punct de evaluare al nivelului intelectual ridicat ...o ierarhizare sociala... Si atunci cand au fost corecte statisticile ? atunci sau acum ?...totul este relativ. Credeti ca astazi, in 2016, numarul cititorilor este in crestere sau intr-o scadere severa ? Cine poate evalua un subiect atat de putin palpabil ? Editurile vor sari sa spuna ca nu se mai cauta cartile tiparite. Nu este suficient sa concluzionam ca nu se citeste. Sa nu uitam ca imediat dupa decembrie 1989 anticarii au cumparat " kilometri" de carti .(unitate de masura improprie cartilor-este numai o figura de stil )



Acum acel cititor, pasionat cu adevarat, se va indrepta spre o astfel de " achizitie", pe care o va gasi la un pret mai accesibil, comparativ cu pretul nejustificat de mare al cartilor de pe rafturi. Cartea aceea va provoca o reala bucurie, chiar daca se va prezenta intr-o avansata stare de jerpelire si care va face inca o data dovada ca a meritat investitia...(prin mainile cator cititori a mai trecut ?) De ce sunt cartile noi atat de scumpe pentru oamenii cu un venit mic sau mediu ? Adevaratii cititori, pasionatii de lectura, au gasit solutii....mai ieftine !

Calculatorul...Internet, Black Friday Libris la carti, gasesti acolo tot ceea ce-ti doresti sa citesti. libris! Carti de specialitate, romane, poezii, carti de arta, s.a.m.d. Exista si varianta reed-books. Nu ai timpul material necesar sa parcurgi in totalitate ceea ce-ti ofera tehnologia din ziua de azi....gasesti chiar si idei principale, rezumate, compuneri. Acestea sunt numai pentru lenesi. Din pacate istoria se repeta. In randul copiilor exista aceeasi problema...sunt unii care isi imbogatesc orizontul, citind cu frenezie, altii nu... Cei din urma nu stiu ce pierd ! Vor constata, dar prea tarziu. Dumneata, cel ce citesti aceste ganduri, in ce randuri te situezi ?

Te-ai gandit vreodata ce inseamna sa citesti macar zece minute, intr-o zi ? Printr-o aritmetica simpla vei vedea cat timp ai de pierdut daca nu o faci. In viata pierzi mult mai mult timp in activitati neproductive. (gandeste-te numai cat timp pierzi in fata unui cabinet medical ,sau in tren, sau,... sau...) Pana gasim raspunsul corect- daca mai citesc romanii sau nu- va las cu bine....(poate ati ramas cu ceva citind aceste randuri-este strict o opinie personala, un subiect de meditatie)

Daca cel putin o singura intrebare ti-a venit in minte, bucura-te de evenimentul Black Friday 2016 la Libris si beneficiaza de ofertele si reducerile oferite de libris.ro

Black Friday Libris: Carti la reduceri de Black Friday la libris.ro!! iata ce carti va propunem spre achzitie!


... si alte recomandari pentru Black Friday

Carti pentru copii si parenting sunt oferite de Libris, indiferent de valoare transportul este gratuit. Iata cele mai indragite carti pentru copii si carti de parenting
Colectia Pixi Stie-Tot
Pixi Ştie-tot reprezintă o colecţie de cărticele de buzunar care se adresează copiilor de vârstă şcolară. Cu informaţii utile şi atractive pentru copii, cărticelele Pixi Ştie-tot vin în completarea cunoştinţelor celor mici asupra unor subiecte studiate la şcoală sau însuşirea unor generalităţi pornind de la subiecte îndrăgite de aceştia.  Pixi Ştie-tot sunt practice, datorită dimensiunii, dar şi datorită informaţiei foarte bine structurată şi pe înţelesul tuturor şi a imaginilor explicite care îi ajută pe copii să înţeleagă mai bine subiectele abordate.
Cele mai utile carti de copii pentru biblioteca 😉
Cele mai bune cărţi de parenting: Parenting necondiţionat – Alfie Kohn
Expertul american în parenting Alfie Kohn a revenit anul trecut la Bucureşti, unde a susţinut un seminar în cadrul căruia le-a explicat părinţilor şi viitorilor părinţi români de ce stilul tradiţional de educaţie, ale cărui rezultate suntem mulţi dintre noi, este profund greşit sub atât de multe aspecte. Una dintre cele mai apreciate cărţi publicate de Kohn, disponibilă şi în România, considerată o carte de căpătâi în parentingul modern, este „Parenting necondiţionat: de la recompense şi pedepse la iubire şi înţelegere“, lectură care ar trebui completată cu volumul „Pedepsiţi prin recompense: cum să evităm bulinele roşii, bonusurile, lauda şi alte feluri de mită“. O idee în care reputatul specialist în educaţia copiilor crede cu tărie este că părinţii nu trebuie să se limiteze la a pedepsi greşelile copilului şi la a recompensa buna purtare, ci este nevoie să se străduiască să identifice nevoile şi mesajul transmis de copii prin comportamentele lor inacceptabile. Părinţii trebuie să accepte atât emoţiile pozitive, cât şi pe cele negative, să îşi iubească copiii necondiţionat, nu numai atunci când sunt buni.
Un alt volum semnat de Alfie Kohn, lansat şi în România, este „Mitul copilui răsfăţat“, o carte în care expertul american îndeamnă părinţii să pună sub semnul întrebarii stereotipurile referitoare la aşa-zisul răsfăţ, care transformă într-un râzgâiat orice copil crescut într-o manieră lipsită de constrângeri la orice pas. Din această perspectivă, Kohn analizează conceptul „părinţilor elicopter“ sau, mai clar, al părinţilor-cloşcă, excesiv de protector.
Cele mai bune cărţi de parenting: Creierul copilului tau + Parentaj sensibil şi inteligent – Daniel J. Siegel, Mary Hartzell
„Parentaj sensibil şi inteligent – Să ne înţelegem mai profund pe noi înşine ca să putem creşte copii fericiţi“ este o carte destinată mai ales părinţilor care se simt condamnaţi să repete greşelile propriilor părinţi. Cu ajutorul acestei cărţi, adulţii pot înţelege cum şi de ce este important să exploreze şi să rezolve problemele din trecut, în aşa fel încât să-şi poată dezvolta optim potenţialul existent în ei. Pe scurt, mesajul cărţii spune că „niciodată nu este prea târziu să-ţi vindeci vechile răni şi să te reeduci pe tine însuţi“. Numai prin autovindecare vei reuşi să devii empatic cu copilul tău, să te bucuri de acesta şi să fii cu adevărat prezent în viaţa sa. „Această carte combină într-un mod unic experienţa clinică a unui psihiatru cu înţelepciunea profundă a unei profesoare de grădiniţă a cărei practică e îmbibată de frustrările, bucuriile, disperarea şi exaltarea de clipă de clipă care constituie experienţa fiecărui copil. Împreună, Siegel şi Hartzell exfoliază cu delicateţe multiplele straturi ale creşterii şi educării copiilor pentru a scoate la iveală natura pură a relaţiei ce se află în miezul ei”, după cum rezumă această lectură Neal Halfon, profesor de pediatrie, director al UCLA Center for Healthier Children, Families and Communities.
Alte recomandari.

Carti de parenting, jocuri si alte carti despre cresterea, ingrijirea si dezvoltarea copiilor, destinate atat parintilor cat si ingrijitorilor de copii mai mari sau mai mici.
“Reţete de jocuri” a fost laureată cu Medalia de aur a NAPPA (National Parenting Publications Awards) în anul 2001.
Mulţi dintre noi considerăm că parentajul ţine numai de temele pentru acasă, de chestiunile organizatorice şi de antrenamentele de fotbal şi nu găsim prea multă bucurie în legăturile noastre de familie. În această carte, Lawrence Cohen îi încurajează pe părinţi să lase „seriozitatea” deoparte, pentru a-şi regăsi copilul, şi apoi demonstrează concret cum se poate face acest lucru. Potrivit autorului, copiii de toate vârstele au permanent nevoie de legături apropiate, de sentimentul siguranţei şi de ataşament, iar interacţiunea prin joc cu părinţii lor este o cale importată de a dezvolta legături de acest fel.
Lawrence J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi parentaj. El susţine ateliere de parentaj prin joc pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul îngrijirii copiilor.

Dr. Cohen a scris împreună cu Michael Thompson şi Catherine O’Neill Grace cărţile: Best Friends, Worst Enemies şi Mom, They Are Teasing Me.
O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda – Ioana Chicet-Macoveiciuc
Ioana Chicet Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor: printesaurbana, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi. În afară de intensa experienţă de mamă a Sofiei şi a lui Ivan, Ioana Chicet Macoveiciuc are cincisprezece ani de experienţă în presă şi comunicare. A început să lucreze la nouăsprezece ani, în cadrul departamentului de Ştiri al Prima TV, apoi a lucrat în PR, a fost copywriter, jurnalist în presa scrisă (a publicat sute de articole în reviste cunoscute), realizatoarea unei emisiuni la TVR1, redactor şef al unei reviste săptămânale, a construit strategii de comunicare pentru mai multe proiecte web. Acum scrie pentru ea și pentru cititorii blogului ei și organizează evenimente pentru părinți.
Sa ne jucam cu Tom si Jerry – la doar 18 Lei
Tom si Jerry sunt niste personaje care au amuzat generatii intregi. Cine nu a vazut macar un episod cu ei? Iata ca, din desenele animate, ei au ajuns si in carti educative. Cei mici se pot distra si invata alaturi de Tom si Jerry.

Aproape 60 de pagini de activitati distractive sunt incluse in „Sa ne jucam cu Tom si Jerry”, alaturi de solutiile potrivite, desigur. De la desene in care, pentru a afla raspunsul, trebuie colorate anumite segmente si pana la exercitii cu observarea diferentelor, de la exercitii in care aflam cuvinte in diverse feluri si pana la unele labirinturi care ne aduc descoperiri interesante si multe altele, toate ii vor fascina pe cei mici.

Puteti face activitatile in ordine sau pe sarite sau puteti chiar inventa povesti pe marginea desenelor! Jocurile distractive ii vor atrage cu siguranta pe cei mici, mai ales ca ele variaza si ca fiecare copil va gasi ceva pe gustul lui. Tipurile diverse de activitati ajuta la dobandirea mai multor aptitudini – completarea unor imagini, observarea diferentelor etc. Cartea este publicata in format color, astfel ca devine si mai atractiva pentru cei mici (si nu numai, indraznim noi sa adaugam).

„Sa ne jucam cu Tom si Jerry” – o carte vesela, educativa si doi eroi amuzanti, de neuitat! La noi in familie, a fost extrem de bine primita aceasta carte!
1-12 carticele educative
Alaturi colectia Pixie Stie tot si alte carti de activitati pentru copii
Cartea mea de activitati 2-3 ani – Mara Neacsu
Seria de Activitati se adreseaza copiilor ce abia pasesc pe calea invatarii de la primele notiuni pana la cele mai avansate, dar in acelasi timp prezentand si activitati ce le starnesc curiozitatea si imaginatia. Sunt instrumentele ideale pentru pregatirea prescolarilor si pot fi folosite atat la gradinita alaturi de educatori, cat si acasa impreuna cu parintii.
Strafurnica Si Prietenii Sai – Manual De Dictie Pentru Copii – Carmen Ivanov
Manualul de dicție vă oferă cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței. Totodată, în manualul de dicție pentru copii, Străfurnica și prietenii săi, veți descoperi cea mai vastă culegere de exerciții cu peste 400 de aplicații practice.
Recomandari pentru mamici, carti de colorat si de jocuri interactive!
80 de pagini de activitati amuzante – Cartea este recomandata incepant cu varsta de 6 ani.
Scrie, calculeaza si, mai ales, joaca-te cu cu prietenele tale, printesele!  Pleaca in aventura cu ele pentru a afla, prin intermediul jocului, cum sa devii o adevarata printesa care merge la bal, face calcule si exercitii de scriere, de citire si de comunicare. In acelasi timp, va fi o calatorie foarte amuzanta!

Libris a vandut carti in valoare de peste 1,3 milioane lei de Black Friday Braşov, 22 noiembrie 2014. In intervalul de 24 ore alocat de Libris campaniei Black Friday, s-au comandat 70.000 de carti in valoare de 1.300.000 lei. Pana la orele 14.00 s-a depasit numarul total de comenzi plasate in campania similara din 2013.

Oare ce vanzari vor avea de Black Friday 2016 ?

Spor la citit cu ocazia Black Friday Libris, din dragoste pentru carti!