eMAG Black Friday 2016: Cand incepe eMAG Black Friday ? Incepe in 18 Noiembrie!

eMAG Black Friday 2016: Cand incepe eMAG Black Friday ? Incepe in 18 Noiembrie!


BLACK FRIDAY EMAG 2016: Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a ajuns la ediția cu numărul șase. La eveniment vor participa peste 2.000 de magazine listate pe eMAG Marketplace

eMAG Black Friday 2016: Cand incepe eMAG Black Friday ? Incepe in 18 Noiembrie dis-de-dimineata


eMAG Black Friday 2016 va avea loc pe data de 18 noiembrie si va fi ziua cu cele mai multe reduceri din an. Sarbatoarea de Black Friday a fost adusa in Romania chiar de catre eMAG, cel mai mare retailer online din tara, din 2011.  Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, a fost adusă în premieră de eMAG pentru clienții din România, în 2011. După cinci ediții, a ajuns cel mai cunoscut și mai așteptat eveniment de shopping al anului, la care participă milioane de români, care pot achiziționa din sute de mii de produse.

Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

eMAG Black Friday 2016 – Care sunt noutatile si ce articole vor avea reduceri


BLACK FRIDAY EMAG 2016: Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă.

Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că așa putem să oferim clienților eMAG cele mai bune oferte de preț și un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

eMAG Black Friday 2016 – Numar dublu de magazine participante la Black Friday


La eveniment vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.