Site-uri care au facut istorie pe Internet

Cele mai mari site-uri care au facut istorie pe Internet


Generatia Internetului este uimitor de neloiala. Brandurile inseamna din ce in ce mai putin pentru internauti. Cel putin asa reiese dintr-o frugala analiza a cinci site-uri fara de care, la un moment dat, pur si simplu nu puteai trai, dar care acum au disparut din peisajul www, sau, frumos spus, au vazut zile mai bune.

Cele mai cunoscute site-uri care au dominat internetul


Astfel, potrivit PcWorld.com, GeoCities (care in 1995 cand a fost lansat a avut un succes urias aproape a murit in 2009, cand Yahoo l-a intrerupt.

Acum el mai este disponibil doar izolat, de exemplu in Japonia), MySpace (in 1999 reteaua sociala era asimilata drept succesorul GeoCities.



Acum MySpace continua sa fie un gigant, insa a pierdut si continua sa piarda mult teren in favoarea Facebook), Hotmail (primul serviciu de email web-based, Hotmail a aparut in anii 90 acum fiind demult uitata in favoarea serviciului de email oferit de Google), Slashdot (a fost cool cata vreme Linux a fost cool, ceea ce inseamna ca demult si foarte putin. Portalul oferea stiri IT si nu numai, precum si un forum la foarte mare cautare.

Acum este dat uitarii) si AltaVista (la sfarsitul anilor 90 era singurul motor de cautare mai de Doamne-ajuta.

Este mai mult decat evident ce a dus la decesul AltaVista:aparitia Google) sunt cele 5 ex-branduri in spatiul web

Astazi, Facebook, Google si AOL sunt in top! 
.