Reduceri si promotii la carti! Reduceri carti online

Reduceri si promotii la carti! Reduceri carti online



Sunt dupa cum am mai scris un mare fan Libris. Imi place libraria online Libris. Imi place pentru ca sunt brasoveni ca mine, au o librarie fantastica pe Strada Muresenilor si sunt calzi si primitori. Daca imi amintesc bine, prin anii '90 au deschis libraria. Cateva carti, cateva pahare si mici cadouri. Era un inceput. Au crescut, alaturi de noi iar noi alaturi de carti. Am participat alaturi de sotie la multe evenimente desfasurate in cadrul Librariei St.O. Iosif. Libris, are si un website foarte simplu, atractiv din multe puncte de vedere. Unul, foarte important, poate cel mai important este pretul cu care comercializeaza carti online.


Despre Libris



Din luna aprilie a anului 2013 Brasov cel mai mare depozit de carte din tara. Colaboreaza cu peste 2.000 edituri. Apoi au lansat site-ul Libris.ro unde au peste 150.000 de titluri de carte, din care 23.500 in limba romana, peste 2.000 de titluri de muzica si peste 900 de titluri din categoria film. Nu mai amintesc si de cele 127.000 de titluri de carte in limba engleza.

Adesea au campanii de reduceri si promotii la carti. In online si in librarie. Am pregatit pe blog o lista foarte mare cu carti online care au reduceri carti online. Preturile sunt foarte bune, au carti ieftine. Un alt aspect este transportul gratuit indiferent de valoarea comenzii (chiar daca cumparati doar o carte de 2 Lei). Lista cuprinde titluri de la diferite edituri, diferiti autori. De la carti pentru copii, beletristica, science-fiction si multe, multe altele.

Reduceri si promotii la carti


In lista pe care vi-o propun si nu este una scurta, sunt mii de volume propuse si comercializate de cartre Libris. Iata lista cu reduceri carti online:


Spor la citit!