Laptop Toshiba AC100-10D Tegra 250 16GB SSD 512MB - un laptop ieftin si bun

Laptop Toshiba AC100-10D Tegra 250 16GB SSD 512MB

Notebook-urile Toshiba beneficiaza de un avantaj de necontestat si anume garantia No Matter What, ceea ce inseamna ca indiferent ce se intampla cu notebook dumneavoastra aveti o asigurare ca problema va fi rezolvata.

Asigurarea acopera: Acoperire n caz de deteriorare accidental Acoperire n caz de furt Acoperire n caz de omaj Pentru mai multe detalii accesati adresa oficiala a acestei campanii folosind acest link Combinand functiile unui smart phone si functionalitatea unui netbook, Toshiba AC100 este un dispozitiv de Internet mobil subtire si usor, conectat in permanenta, care va ajuta sa accesati continut de oriunde.

Toshiba creat special pentru Android ofera o interfata de utilizator simpla si intuitiva, iar conectivitatea de ultima ora va ajuta sa accesati continut pe Web cand va aflati in miscare.

Durata de viata a bateriei de pana la opt ore si de pana la sapte zile stand-by va asigura ca Toshiba AC100 este pregatit oricand aveti nevoie de el, iar LED-urile laterale va notifica in timp real mesajele de e-mail primite.

Inteligent, simplu, usor


Interfata meniului paginii de pornire Toshiba creat special pentru Android va ofera o usurinta incredibila la utilizare.

 Conceput pentru a accesa aplicatiile mai repede si mai simplu ca oricand, noul meniul al paginii de pornire Toshiba este o bara de lansare care va duce, cu un simplu clic, direct la aplicatia pe care doriti sa o accesati.

De asemenea, sistemul se poate particulariza in totalitate, ceea ce va permite sa creati ecrane de inceput personalizate, adecvate obiceiurilor dvs. de prelucrare a datelor in diferite momente ale zilei.Intotdeauna este pornit

Nimic nu este mai enervant decat o baterie descarcata, iar Toshiba AC100 a fost conceput pentru a pune capat acestei probleme.

Datorita procesorului nVIDIA Tegra II si a soft proprietar Toshiba, veti putea beneficia de o extraordinara performanta mobila pentru un timp indelungat, cu o durata de viata a bateriei in lucru de pana la opt ore si o functionare de sapte zile in stand-by. Oferind instantaneu un gateway catre Web oricand doriti, Toshiba AC100 este intotdeauna gata de actiune.

Pornire instantanee


Cu functia de pornire instantanee, nu veti fi niciodata la o distanta mai mare de o secunda de Web.

Cand nu este utilizat, Toshiba AC100 trece instantaneu in modul stand-by, economisind energie, astfel incat sa puteti sa il folositi pentru un timp mai indelungat.

 De asemenea, nu exista timpi mari de incarcare a sistemului Toshiba AC100 revine la modul de operare in mai putin de o secunda, ceea ce inseamna ca puteti relua imediat navigarea.

Permanent conectat


Conectivitatea mobila remarcabila face ca Toshiba AC100 sa fie un insotitor pe Web cu adevarat mobil, permanent conectat. Avand cel mai recent standard WiFi si tehnologia de banda larga mobila integrata, veti putea trece online oriunde exista semnal. Mai simplu spus, veti reusi sa verificati mesajele de e-mail, sa actualizati retelele sociale si sa fiti la curent cu stirile oriunde v-ati afla. Gratie noului procesor nVIDIA Tegra II puteti rula continut FULL HD (1080p) chiar si pe un portabil de asa mici dimensiuni.Notificare de e-mail prin LEDN-ar fi minunat sa puteti sti cand primiti un mesaj de e-mail fara a trebui macar sa deschideti computerul?

Datorita notificarii inovatoare de e-mail cu LED, este exact ceea ce Toshiba AC100 va permite sa faceti. De fiecare data cand primiti un mesaj de e-mail, LED-urile laterale de pe Toshiba AC100 va vor instiinta despre acest lucru nu va ramane decat sa aruncati o privire. Chiar si in modul stand-by, Toshiba AC100 ramane conectat si va tine informat nu veti mai pierde niciodata un mesaj.

Stil distins


Uimitorul design ingust face ca Toshiba AC100 sa fie insotitorul pe Web perfect, in orice moment din zi. Avand numai 14mm, carcasa incredibil de usoara cantareste doar 899g, fiind suficient de mic si usor pentru a incapea in geanta fara a sti macar ca se afla acolo. La cei 25.7cm (10.1"), ecranul Toshiba TruBrite cu LED-uri usureaza citirea mesajelor de e-mail, vizionarea clipurilor video si actualizarea retelelor sociale utilizand tastatura de dimensiune completa.