Integrare GoPro pentru aplicaţia BMW M Laptimer

BMW Group Technology Office USA şi GoPro au anunţat că, de la începutul verii 2016, aplicaţia BMW M Laptimer, o aplicaţie integrată ce se numără printre favoritele pasionaţilor de pilotaj


BMW Group Technology Office USA şi GoPro au anunţat că, de la începutul verii 2016, aplicaţia BMW M Laptimer, o aplicaţie integrată ce se numără printre favoritele pasionaţilor de pilotaj, va include şi capacitatea de a control a unei camere GoPro printr-un dispozitiv iOS, utilizându-se controlerul iDrive revoluţionar al modelelor BMW şi monitorul high-resolution.

Destinat exclusiv utilizării în regim off-road, aplicaţia BMW M Laptimer înregistrează datele de la reţeaua de bord a automobilului echipat cu BMW Apps şi de la receptorul GPS pentru a crea o sesiune de circuit comparativă şi pentru a oferi informaţii esenţiale de performanţe. Generează hărţi ale circuitului şi captează dale esenţiale de condus, inclusiv viteza maximă, numărul de tururi, cel mai bun timp pe un tur şi temperatura ambientală. Informaţiile sunt prezentate pe ecranul fişei de punctaj, atunci când auto mobilul nu mai este în mişcare.

BMW M Laptimer oferă reprezentări vizuale deosebite ale acceleraţiei, vitezei, frânării, unghiului direcţiei, turaţiei motorului, nivelului de combustibil şi forţei g. Utilizatorii pot mări/micşora cu uşurinţă şi pot derula înapoi/înainte prin înregistrări. BMW M Laptimer ca calcula în mod automat tururile şi timpii pentru utilizator fără a fi necesară preinstalarea datelor hărţii circuitului. BMW M Laptimer poate fi utilizată ca ajutor în antrenament pentru a deveni un pilot mai rapid şi mai sigur.

Aplicaţia poate fi utilizată pe aproape orice circuit închis, inclusiv pe BMW Performance Center din Spartanburg (Carolina de Sud) şi BMW Performance Center West din Thermal (California).


Integrare GoPro pentru aplicaţia BMW M Laptimer


Două dintre aplicaţiile favorite ale pasionaţilor BMW se unesc pentru a o feri o modalitate fără egal de captare şi împărtăşire a experienţei pe circuit

Aplicaţia BMW M Laptimer, o aplicaţie integrată ce se numără printre favoritele pasionaţilor de pilotaj, va include şi capacitatea de a control a unei camere GoPro printr-un dispozitiv iOS, utilizându-se controlerul iDrive revoluţionar al modelelor BMW şi monitorul high-resolution. Prin această îmbunătăţire, atunci când se foloseşte BMW M Laptimer, se realizează simultan o filmare cu camera GoPro conectată. Pe lângă videoclipul stocat în camera GoPro, o versiune low-res este salvată în telefon astfel încât să poată fi vizualizată alături de harta din aplicaţia BMW M Laptimer.

Din vara anului 2016, noua versiune a aplicaţiei BMW M Laptimer ca include integrarea GoPro. Când este lansată aplicaţie M Laptimer în sistemul iDrive, o pagină GoPro va apărea în meniu. Accesarea acelei pagini va face ca funcţiile GoPro specifice să fie disponibile pe ecranul BMW iDrive:

• Numele camerei conectate, pentru a asigura că este controlată camera dorită.
• Previzualizare live a imaginii, pentru ajustarea unghiului camerei controlate. (când automobilul este parcat)
• Puterea semnalului WiFi şi nivelul de încărcare a bateriei.
• Acces la butonul de alimentare al camerei pentru conservarea bateriei când dispozitivul nu este utilizat.

Butonul de înregistrare BMW M Laptimer va porini şi înregistrarea camerei GoPro. Butonul Stop opreşte simultan înregistrarea BMW M Laptimer şi a camerei GoPro.

Pentru redare în cadrul BMW M Laptimer, utilizatorii vor vedea un submeniu "GoPro" nou. Accesarea acelui submeniu va permite ca versiune low-res a videoclipului să fie redată pe telefon sub imaginea hărţii. Butoanele de control al redării, precum pause/play, scrubbing şi timpul de redare, sunt afişate deasupra imaginii video.

"Când a început în 2014, colaborarea între GoPro şi BMW a stabilit un nou standard pe piaţă", a spus Adam Silver, director pentru parteneriate strategice de produs la GoPro. "De atunci BMW a continuat să inoveze, demonstrând pasiunea pentru crearea unei experienţe de ultimă oră a utilizatorului pentru a permite conducătorilor să capteze şi să împărtăşească experienţa lor de condus."

Sursa: BMW Romania