Download antivirus gratis !

Download antivirus gratis !


Calculatorul procesează foarte lent? Se deschid inopinat ferestre? Îţi dispar foldere?, Programele se comportă într-un mod ciudat? atunci fără îndoială ai un virus, dar ce sunt viruşii din informatică?

Download de program antivirus gratis


Viruşii din informatică sunt programe care perturbă funcţionarea normală a sistemelor informatice (ale calculatorului tău) şi sunt create cu scopul de a se autodifuza cât mai mult posibil, imitând comportamentul unui virus biologic, copiindu-se şi/sau intrând în cât mai multe foldere, contagiind şi transmiţându-se prin toate mediile posibile pe care le are la îndemână la celelalte partiţii ale hardului, la alte sisteme din reţeaua locală, şi chiar prin Internet.

Consecinţele negative sunt atât de variate ca şi cele ale numeroaselor virusuri care există, de la ceea ce am putea numi comic şi inofensiv până la unele care au ca principal obiectiv distrugerea maximă a datelor din calculatorul infestat, a calculatorului tău.

Ţi-e teamă deja, nu-i aşa ? Şi înainte de a se întâmpla acest lucru, cum să te protejezi ?... fără îndoială cu precauţie, neîncredere şi un program bun antivirus.

Antiviruşii sunt programe proiectate pentru a preveni, detecta şi elimina ameninţările virusurilor, cât şi a oricăui tip de soft cu repercursiuni negative care ar putea să întindă o cursă calculatorului nostru. În linii mari, soft-ul antivirus caută virusul în fiecare folder al calculatorului tău comparând fiecare document cu mostre de viruşi cunoscuţi pe care îi are într-o imensă bază de date.

Aceste baze de date se numesc de obicei fişiere de actualizare sau fişiere de semnături .

Separat, programele antivirus dispun de o altă serie de tehnici şi funcţii avansate pentru detectarea virusurilor necunoscute pe baza acţiunilor sale, de exemplu, dacă un program necunoscut încearcă să şteargă un anumit folder, fără vreo explicaţie aparentă, nu ar putea fi un virus ?

Această tehnică de recunoaştere inteligentă se numeşte euristică.

Există companii foarte mari care se dedică exclusiv dezvoltării de soft-uri antivirus, atât cu licenţă gratuită cât şi contracost, dar oricum ar fi, ele permit în mod normal descărcarea gratuită a soluţiilor lor antivirus, doar în scopul folosirii individuale, pentru evaluarea sa, sau în mod complet gratuit.

Atunci, dacă vrei să descarci gratuit un antivirus, eşti la locul potrivit, pentru că îţi oferim o listă cu cele mai bune, şi cele mai cunoscute descărcări gratuite de antivirus:

Download cel mai bun antivirus


Review Eset NOD | BitDefender | Kaspersky

Antivirus existenti pe piata


Cel mai bun antivirus la ora actuala este NOD, antivirus ca imparte prima pozitie alaturi de Bitdefender si Kaspersky. Si invers se poate formula.

Aceste programe de protectie ale sistemelor (computer-elor) reprezinta cele mai importante si cele mai bune programe antivirus care exista pe piata si sunt disponibile pentru download pe site-urile producatorilor.

Haideti impreuna sa aflam cateva detalii despre acesti pionieri ai protectiei desktop si online.

Despre BitDefender AntiVirus


BitDefender® este un pionier în domeniul soluţiilor de securitate, gata să intre în competiţie cu cele mai mari nume în domeniul tehnologiei, prin integrarea unor soluţii de securitate pe mai multe niveluri, una dintre acestea fiind deja recunoscută de revista PC World ca "#1 Best Buy" în martie 2006. Produsele BitDefender® pot fi folosite pe diverse platforme— Windows, Linux sau FreeBSD.
Website | Download (RO)

Despre NOD Antivirus


Sistemul antivirus NOD32, produs de compania ESET, furnizeaza protectie in timp real impotriva virusilor cunoscuti cat si necunoscuti, programelor spyware si alte tipuri de amenintari informatice.

NOD32 ofera cel mai performant sistem de protectie, avand un impact minim asupra resurselor de sistem, detinand cele mai multe premii Virus Bulletin 100% decat oricare alt produs similar. NOD32 nu reprezinta un simplu antivirus ci un sistem unitar ce protejeaza impotriva virusilor, programelor spyware, adware troienilor, viermilor informatici si atacurilor de tip phishing.

Cu ajutorul tehnologiei incorporate ThreatSense, peste 93% din atacuri sunt blocate, chiar inainte sa fie lansate. Motorul optimizat furnizeaza cea mai buna detectie, cea mai rapida performanta si inregistreaza cel mai redus impact asupra resurselor de sistem. NOD32 este flexibil si usor de configurat, oferind protectie pentru sistemele de operare Windows, Linux, Novell
Website | Download (EN)

Despre Kaspersky AntiVirus


Kaspersky Anti-Virus 2010, nucleul sistemului de securitate al PC-ului tău, asigură protecție împotriva unei game largi de amenințări informatice si îți pune la dispoziție instrumentele de bază necesare pentru protecția PC-ului tău.

Pentru a putea beneficia de o protecţie completă, se recomandă utilizarea Kaspersky Anti-Virus împreună cu un paravan de protecţie la alegere.
Website | Download (RO)

Informatii suplimentare


Aceste trei programe antivirus nu pot fi folosite impreuna pe aceeasi statie de lucru. Pentru a avea eficienta va recomandam sa folositi doar unul dintre cele mai bune programe antivirus descrise aici, si existente pe piata.

Pentru a downloada unul dintre aceste programe antivirus, va invitam sa accesati link-urile de download aflate sub descrierea fiecarui produs.

Antivirusi gratis disponibili pentru download


Am sa va pun la dispozitie o lista cu Top 10 antivirusi care ofera o versiune disponibila pentru download insa care este oferita gratuit fara o licenta activa.

1. Avira Anti-Vir Personal
2. AVG Anti-Virus Free Edition
3. avast! Home Antivirus
4. BitDefender Free Anti Virus Edition
5. ClamWin Anti-Virus
6. Comodo Anti-Virus
7. DriveSentry Anti-Virus and Anti-Spyware
8. PCTools Antivirus : with PC Tools AntiVirus Free Edition
9. Blink Personal
10. Rising Antivirus


Protejati-va computerul si datele personale.

Sursa (portiuni text): malavida.com