iPad Pro 9.7 Inch disponibil in Romania

iPad Pro 9.7 Inch disponibil in Romania


iPad Pro, lansat de Apple, este disponibila pentru precomanda la Quickmobile, tableta vine cu dotari suficient de puternice pentru a permite editarea video 4K si functii multi-tasking.  iPad Pro este disponibila la Quickmobile la preturi incepand cu 3199 lei pentru varianta cu 32 GB spatiu de stocare.


iPad Pro 9.7 Inch disponibil in Romania


iPad Pro 9.7 inch dispune de un display Retina cu diagonala de 9.7 inch si rezolutia de 2048×1536 pixeli, care reflecta cu 40% mai putina lumina comparativ display-ul de pe iPad Air 2, lucru care va face tableta usor de folosit si in lumina directa a soarelui, bineinteles tableta are si foarte utilul senzor de amprenta.

Pe partea hardware, iPad Pro de 9.7 inch dispune de un procesor Apple A9X, cel mai puternic al companiei, insotit de 2 GB memorie RAM, impreuna cu o camera foto principala cu senzor de 12 MP si una secundara, de 5MP, pentru selfie-uri, ambele preluate de la iPhone 6s/6s Plus, spatiul de stocare este de 32 sau 128 GB, tableta poate dispune optional si de conectivitate 4G LTE.

Accesoriile lui iPad Pro de 9.7 inch sunt Apple Pencil si Smart Keyboard, care promit o utilizare mai usoara si productivitate crescuta.

Carcasa tabletei va fi disponibila in patru culori: argintiu, gri, auriu si apreciata culoare rose gold.