Masina de spalat vase - un accesoriu din ce in ce mai dorit

Masina de spalat vase - un accesoriu din ce in ce mai dorit


Alaturi de frigider, masina de spalat rufe si aparat de gatit, se poate spune ca masina de spalat vase este pe drumul de a-si asigura locul in randul electrocasnicelor considerate absolut necesare pentru confortul unei locuinte din tara noastra.

Masina de spalat vase - vanzari in crestere


Vanzarile cresc an de an destul de puternic, insa in continuare rata de utilizare a masinii de spalat vase in Romania este cu mult mai scazuta decat in tarile dezvoltate, si asta luand in considerare doar mediul urban (in mediul rural, masina de spalat vase este aproape inexistenta).

Totusi, tendinta este una pozitiva, mai ales ca producatorii, distribuitorii si retailerii (ba chiar si cei din industria detergentilor speciali pentru masina de spalat vase) promoveaza acest bun de folosinta indelungata pe principalele canale media - TV, radio, online, print, outdoor.

La fel ca si in cazul promovarii platilor cu cardul si a cumparaturilor online, campaniile au mai degraba rol de informare si educare a consumatorului.

Masina de spalat vase ofera o multime de avantaje - timp economisit, efort eliminat, consum redus de apa si vase nu doar spalate, ci cu adevarat dezinfectate (prin utilizarea apei fierbinti, la temperaturi pe care piele umana nu le-ar putea suporta in cazul spalatului manual, clasic).

Cei care doresc sa-si cumpere o masina de spalat vase au la dispozitie tot mai multe modele cu eficienta energetica foarte buna. Marci precum Bosch, Miele sau Beko pot fi alese de clientii din tara noastra, alaturi de multe altele. Pentru a face o alegere corecta, este necesara o informare cat mai atenta.

Din fericire, mediul online asigura atat informatii complete, cat si oportunitatea in sine de a face shopping simplu si rapid. Pot fi gasite pe internet chiar si recenzii de la alti utilizatori, precum si alte sfaturi utile pe website-uri ca Dishwashersguide.com. Inainte de orice comanda, este recomandata compararea produselor, apoi cautarea celui mai bun pret la produsul dorit.