Evolio lansează noul smartphone-ul X5 inainte de Black Friday

Evolio, unul dintre principalii jucători de pe piaţa IT&C din România, a anunțat astăzi, lansarea noului smartphone X5, un telefon performant, cu garanție de ecran spart inclusă, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, într- o soluție ce îmbină perfect design-ul și tehnologia.

Evolio lansează noul său flagship: smartphone-ul X5


X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare.

Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto ce redau culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri.

Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de un algoritm revoluționar de conversie digital – analog, în timp real, ce conferă o calitate superioară a sunetului. În același timp, sistemul extinde gama sunetelor de frecvență joasă oferind o nouă dimensiune a clarității sunetului.

X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.


Smartphone-ul va fi comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 3 decembrie la prețul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri închis va fi disponibilă din ianuarie 2016.

Începând cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achiziționat în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com. Primele 100 de comenzi au prețul promoțional de 699 lei. Telefonul se va vinde, desigur, si pe eMAG.