eMAG a schimbat interfata site-ului inainte de Black Friday

eMAG a schimbat interfata site-ului inainte de Black Friday

 

Cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la Black Friday, designul siteului eMAG.ro a fost schimbat, cele mai importante modificări fiind cele din prima pagină.

Siteul pare făcut pentru a facilita navigarea utilizatorilor care folosesc Windows 8 sau 10, dar răspunde excelent și pentru cei care folosesc alte versiuni de Windows sau alte sisteme de operare, ca Linux.

În altă ordine de idei, bannerele care prezintă promoţiile sunt mai mari şi mai atractive, iar un buton de eMAG Help a fost introdus în partea dreaptă sus a primei pagini.

Sub sliderul cu promoţii apare un modul numit "ce se cumpără acum", care se actualizează automat o dată la 30 de secunde, în funcţii de ce cumpărături fac utilizatorii eMAG afrima realitatea.net

Cand incepe Black Friday 2015? La ce ora incepe si lista magazine participante Black Friday 2015


Se apropie Black-Friday... si imediat incepe Black Friday! Startul il da eMAG. Cand incepe Black Friday ? Incepe in 20 Noiembrie 2015 la ora 07:00 dis de dimineata! Te gandesti ce sa-ti cumperi de Black-Friday ? Nu mai sunt prea multe zile pana incepe frenezia cumparaturilor (incepe Black Friday 2015). Dupa cum spuneam, incepe din 20 Noiembrie. 

Poţi vedea noua interfaţă eMAG.ro AICI.