Black Friday: reduceri evoMAG Black Friday la peste 40000 de articole

evoBlack Friday anunţă o ofertă cu peste 40.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de până la 83%!


Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante şi multifuncţionale, echipamente de reţelistică, componente pentru PC şi nu numai.



Faţă de anul trecut, în acest an am adăugat în promoţia Black Friday şi cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport şi fitness, fashion şi electrocasnice mari.

Black Friday: reduceri evoMAG Black Friday la peste 40000 de articole


Vom avea oferte foarte atractive, cu reduceri de până la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice şi îngrijire personală şi până la 83% discount la camere video de acţiune.

De asemenea, în zona IT vom fi prezenţi cu preţuri imbatabile: SSD de la 99 lei, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei, plus alte oferte pe care le veţi regăsi pe site-ul evoMAG vineri, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 00.00. Black Friday 2015 de la evoMAG va pune accent pe livrarea ultarapidă a produselor: “Anul acesta vom avea cel mai bun Black Friday atât faţă de anii trecuţi cât şi, sperăm noi, faţă de concurenţă. Am învăţat din ce ceea ce nu a funcţionat anii precedenţi, astfel încât anul acesta suntem mult mai planificaţi şi organizaţi. Clienţii aşteaptă nu doar produse cu preţuri foarte reduse ci şi un timp cât mai scurt de livrare a coletelor. Ne dorim ca produsele comandate să ajungă în timp record la cumpărătorii noştri, procesarea comenzilor făcându-se în regim non-stop. Prima maşină pentru livrarea coletelor va fi gata vineri, 20 noiembrie, la ora 6 dimineaţa. Practic, primele comenzile înregistrate începând cu ora 00.00 se vor livra clienţilor din Bucureşti în aceeaşi zi, începând cu ora 8 dimineaţa. Totodată, vineri vom avea şi showroom-ul deschis în intervalul orar 7.00 - 20.00 special pentru clienţii care vor să îşi ridice comenzile şi să bea împreună cu noi cafea la primele ore ale zilei. Vom face livrări vineri, sâmbătă, duminică, iar showroomul va fi deschis sâmbătă (08.00-20.00) şi duminică (09.00- 18.00), astfel încât clienţii să aibă posibilitatea să intre în posesia produselor cât mai rapid şi să aibă o experienţă de cumpărare cât mai placută.“, a declarat Cristina Oprea, manager general evoMAG.

Dincolo de optimizarea şi discuţiile avute cu firmele de curierat, evoMAG s-a axat foarte mult şi pe dezvoltarea continuă, atât vizual cât şi funcţional, a paginii dedicate campaniei pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului: „Pagina dedicată campaniei de Black Friday a fost optimizată constant în decursul a doi ani, ajungând să fie, la momentul actual, din punctul nostru de vedere, una din cele mai complexe şi fluente landing page-uri pe care le-am creat. În spatele acesteia stau multe ore de dezvoltare bazate si pe feedback-ul primit de la clienţi, aceştia fiind pentru noi motivul pentru care dorim să fim din ce în ce mai buni. Structura paginii este clară, uşor de urmărit, cu informaţii relevante şi în timp real cum ar fi faptul că produsele au cadouri, serviciul de garanţie extinsă sau notificari referitor la stoc. Mai mult, clientul se va bucura de cumpărături rapide, atât de pe dispozitivele mobile cât şi de pe desktop, folosind o singură pagină de Black Friday.” declară Roxana Nistor, marketing manager evoMAG. În acest an avem în ofertă şi autoturisme. În ceea ce priveşte această categorie - autoturismele, avem o ofertă-surpriză pe care o vom prezenta curând.

Black Friday: reduceri evoMAG Black Friday la peste 40000 de articole


Ca şi în ediţia precendentă de Black Friday, evoMAG nu va limita cantitatea de produse comandate pentru o
persoană. În plus, vesţile bune nu se opresc aici!

Pentru produsele care vor face parte din oferta de Black Friday, oferim transport gratuit indiferent de oraş, cantitate sau valoare. Despre evoMAG.ro: evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România.

Magazinul online are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 150.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, sport & fitness, îngrijire personală, bricolaj, casă şi grădină, şi nu numai.

evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 20 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 55.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro şi servicile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei.