Magazine Black Friday 2015 - Reduceri si promotii magazine participante Black Friday 2015

Magazine Black Friday 2015 - Reduceri si promotii magazine participante Black Friday 2015

Black Friday 2015 va avea loc pe finalul lunii noiembrie cu oferte black friday, însă reducerile importante vor rula pe parcursul întregii luni. Black Friday 2015 vine cu o serie de reduceri black friday importante din partea magazinelor online care participă în mod tradițional la această campanie de discounturi, dar se vor alătura și unele magazine noi cele mai bune oferte de black friday.

În continuare vă prezentăm magazinele care au produse diversificate și care au participat la Black Friday cu reduceri importante în fiecare an.

Aceste magazine sunt participante tradiționale la evenimentul Black Friday și cel mai probabil nu lipsesc nici în 2015.

Black Friday 2015 – eMAG.ro

Unul dintre cele mai importante magazine participante la Black Friday 2015 este cu siguranță eMAG.ro care a participat în fiecare an și a avut campanii de reduceri și discounturi mari pe durata întregii luni noiembrie.

Cand incepe Black Friday la eMAG ? La ce ora ?


Cand cand incepe black friday este o necunoscuta totala pentru noi, caci fiecare magazin tine secreta lansarea. Tot ce stim este ca eMAG sau Libris, Elefant sau oricare alt magazin o lanseaza in jurul orei 7 dimineata! Ora de aur este intre 7-8 dimineata. Toti vor sa decopere oferte black friday, sa prinda reduceri black friday, pentru ca au nevoie de cele mai bune oferte black friday!

Lista completă cu reduceri de Black Friday 2015 va putea fi consultată pe site-ul eMAG.ro.

Black Friday 2015 – Elefant.ro

Un alt site despre care este cunoscut că vine cu reduceri importante la fiecare ediție Black Friday este elefant.ro. Site-ul vine cu produse diversificate, de la ceasuri, genți de damă, cărți, haine sau bijuterii, până la telefoane mobile, obiecte de mobilier sau televioare.
Ofertele de Black Friday 2015 vor putea fi consultate pe elefant.ro.

Black Friday 2015 – Flanco.ro

Un alt partener implicat în evenimentul Black Friday 2015 este magazinul online Flanco.ro care comercializează o serie de produse electronice și electrocasnice. Computerele, tabletele și telefoanele sunt printre principalele produse care beneficiază de reduceri și de la acest magazin, dar să nu uităm și televizoarele, aparatele foto sau electrocasnicele mari.
Oferta de Black Friday 2015 va putea fi consultată pe flanco.ro

Black Friday 2015 – Somproduct.ro

Un alt tip de produse care beneficiază de reduceri în cadrul promoției Black Friday 2015 pot fi găsite pe somproduct.ro, un magazin online care comercializează decorațiuni, saltele, somiere, dormitoare și bucătării complet mobilate, dar și birouri sau accesorii și mobilier pentru terasă și grădină.
Ofertele vor fi disponibile direct pe site-ul somproduct.ro.

Black Friday 2015 – Libris.ro

Pentru doritorii de literatură clasică sau cel mai recent publicate, magazinul online Libris are reduceri importante în fiecare lună și este posibil ca în noiembrie Libris Black Friday 2015 să vină cu oferte mai bune ca niciodată.


... si nu uita!

Vezi cele mai bune oferte Black Friday 2015 in cele mai bune magazine participante!



Succes!