Cel mai mare Festival de Tehnologie, ALT Festival incepe la Brasov

Primul campionat pentru gameri din Transilvania vine la Coresi!



Cel mai mare Festival de Tehnologie, ALT Festival, a luat naștere la Brașov și debutează luni, 19 octombrie cu super evenimente și cu primul campionat de League of Legends din Transilvania!

Vino în perioada 19-24 octombrie în Brașov și participă la ALT Festival. Te așteaptă 6 zile pline de activități interactive susținute de nume sonore din România și Europa. Ești gamer, antreprenor, arhitect, inginer sau designer? Cu siguranță îți vei găsi activitatea care te pasionează și care să te inspire!

Luni 19 și marți 20 octombrie, te așteptăm la primul campionat de League of Legends din Transilvania la Coresi Shopping Resort, în “Piața cu Copaci”, între orele 12:00-21:00!

În cadrul acestui eveniment derulat de către Clusterul pentru Inovare și Tehnologie ALT Brașov, te așteptăm marți, 20 octombrie la Şezătoare cu o zona de “Meet Technology”, care include prezentarea unor tehnologii inovative de catre membrii Alt Brașov: Virtual Reality, Eye Tracking, Treasure Hunt și drone.

Descopera universul tehnologiei la Coresi și vino să contribuim împreună la dezvoltarea sectorului inovației din Brașov!