Toshiba prezinta noul laptop detasabil Toshiba Satellite Click 10

Toshiba prezinta noul laptop detasabil Toshiba Satellite Click 10


Toshiba Europe GmbH a lansat noul Satellite Click 10 - un dispozitiv detașabil ce permite utilizatorilor să experimenteze cea mai bună funcționalitate a unui laptop și tabletă, cu un singur click.




Satellite Click 10 se transformă cu ușurință dintr-un laptop eficient cu tastatură de dimensiuni normale, într-o tabletă intuitivă, perfectă pentru partajare de conținut.

Ideal pentru cei care sunt în căutarea unui dispozitiv secundar pe care să îl ia în călătorii sau pentru studenții ce vor să ia notițe în clasă, Satellite Click 10 este potrivit atât pentru divertisment, cât și pentru utilizare productivă.

Calitate și definiție pentru o experiență impresionantă de vizionare


Satellite Click 10 este echipat cu un ecran WUXGA de 25.7 cm (10.1”) ce oferă o rezoluție mai bună decât Full HD, de 1920 x 1200, ce permite utilizatorilor să se bucure de claritate și definiție a imaginii și care ajută la vizionarea fiecărui detaliu precum în viața reală. Tehnologia de unghi larg este integrată în ecran pentru o îmbunătățire a reproducerii culorilor și oferă un unghi de vizualizare de 178°. Cu niveluri înalte de luminozitate, Satellite Click 10 este potrivit și pentru utilizarea în condiții de iluminare ridicată sau în natură.

Creat pentru stiluri de viață mobile


Cu o durată impresionantă de viață a bateriei de până la 15 ore (1), utilizatorii sunt liberi să se joace sau să fie productivi timp de aproape două zile de muncă, fără a fi nevoie de re-încărcare. Un sistem inteligent permite încărcarea prioritară a tabletei și descărcarea acesteia după tastatură, pentru a maximiza utilizarea sa independentă.

Satellite Click 10 cântărește doar 1.1 kg ca laptop și 552 g ca tabletă, fiind astfel un dispozitiv extrem de mobil. Cu o tastatură de dimensiuni normale echipată pe un șasiu elegant Satin Gold, utilizatorii pot scrie cu ușurință, acasă sau în mișcare.

Datorită procesorului de nouă generație Intel® Atom™ și până la 4GB RAM, Satellite Click 10 oferă performanțe excelente pentru clasa sa, navigare rapidă și multi-tasking eficient.

Stocarea eMMC de până la 64GB oferă spațiu suficient pentru muzică, fotografii sau proiecte și poate fi extins prin intermediul slotului microSDTM de pe tabletă cu capacitate maximă de până la 128GB.

Optimizat pentru Windows 10


Echipat cu cele mai noi funcții și cu Windows 10 pre-instalat, Satellite Click 10 oferă acces rapid la Cortana (2), asistentul digital activat de voce. În combinație cu microfoanele duale, instrucțiunile utilizatorului pot fi auzite clar, chiar și în ambient zgomotos. Complet optimizat pentru dispozitive 2-în-1 cum este Satellite Click 10, utilizatorii pot trece cu ușurință de la laptop la tabletă cu Continuum, ce ajustează și optimizează automat conținutul și aplicațiile, indiferent de modul de utilizare a dispozitivului.

Caracteristici pentru utilizare confortabilă


Satellite Click 10 este echipat cu difuzoare stereo laterale cu tehnologie Dolby® Digital Plus™, oferind calitate surround a sunetului, în orice ambient. Software-ul Toshiba TruRecorder pre-instalat analizează diferite voci atunci când se înregistrează conversații – identificând automat vorbitorul – și oferă posibilitatea redării pe alte dispozitive. Aplicația TruCapture permite utilizatorilor de imagini să realizeze o fotografie cu notițele de pe tablă, de exemplu, și să o transforme direct într-un document Word, fără a fi nevoie de a re-scrie conținutul. În plus, cuvintele printate în imagini realizate cu TruCapture pot fi căutate și transferate cu ușurință în alte aplicații, datorită funcției de recunoaștere a caracterelor.

Satellite Click 10 suportă, de asemenea, și tehnologia wireless display ce permite partajarea wireless a filmelor, fotografiilor sau a prezentărilor de pe dispozitiv pe un televizor compatibil.

Conectarea dispozitivelor externe și accesarea de conținut periferic este extrem de ușoară, cu două porturi normale USB 2.0 pe tastatură, un port micro-USB, slot microSDTM și un port Micro-HDMI® pe tabletă, pentru a maximiza utilizarea, indiferent de modul ales.

Toshiba Satellite Click 10 - Specificatii tehnice


• Display: 25.7 cm (10.1") WUXGA (1920 x 1200) cu unghi de vizualizare de 178°
• Procesor: Intel® Atom™
• Memorie: până la 4 GB RAM
• Spațiu de stocare: până la 64 GB eMMC
• Conectivitate:
• Tabletă: 1x Micro-USB, 1x Micro-HDMI®, 1x microSDTM
• Laptop: 2x USB 2.0
• Comunicații: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, wireless display
• Cameră: cameră frontală HD de 2MP și posterioară de 8MP
• Sistem de operare: la alegere între Windows 10 sau Windows 10 Pro
• Audio: difuzoare stereo laterale cu Dolby® Digital Plus™
• Durată de viață a bateriei: până la 15 ore1 cu tastatură, 8 ore doar tableta
• Culoare: aluminium periat Satin Gold
• Dimensiuni:
• Tabletă: 259 x 178 x 9 mm
Laptop: 259 x 185 x 22 mm
• Greutate:
• Tabletă: 552 g
• Laptop: 1.1 kg

Toshiba Satellite Click 10 va fi disponibil în Europa începând cu ultimul trimestru al anului 2015.

Sursa Toshiba