QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U

QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U


QNAP a anunțat noua unitate TS-431U Turbo NAS, cu patru sertare, ce oferă un raport optim preț/performanță, pentru un server de stocare în rețea de tip 1U. Beneficiind de un procesor avansat Freescale dual-core la 1.2GHz și 1GB memorie RAM DDR3, TS-431U oferă performanță multi-tasking excepțională, sporind productivitatea și furnizând un cloud privat pentru accesarea ușoară și sigură a datelor.


QNAP a lansat unitatea Turbo NAS TS-431U cu patru sertare, optimizata pentru montarea in rack


"TS-431U oferă o soluție ideală pentru afacerile mici și grupurile de lucru care doresc o stocare de înaltă performanță, în rețea, cu un cost redus de achiziție, fără compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea", a declarat Jason Hsu, manager de produs al QNAP.

TS-431U este o soluție de stocare în rețea, performantă, fiabilă și accesibilă, oferind viteze de până la 148 MB/s la citire și 119 MB/s la scriere prin intermediul celor două porturi Gigabit LAN. TS-431U suportă setări dual IP, moduri port-trunking și le permite utilizatorilor să seteze toleranța la erori sau agregarea conexiunilor pentru creșterea volumului de date transmise.

TS-431U vine cu multiple aplicații de business incluzând partajarea fișierelor între platforme pentru Windows, Mac și Linux/UNIX, oferind o soluție de stocare centralizată. La acestea se adaugă serviciile Windows AD, LDAP și setarea avansată a permisiunilor, soluțiile de recuperare a datelor cu RTRR sau rsync și backup în Microsoft Azure, Amazon S3/Glacier, Google Cloud Storage, Rackspace, IBM SoftLayer și HP Helion Cloud. Qsync sincronizează datele între diverse dispozitive pentru a facilita colaborarea și munca în echipă.

QNAP NAS oferă mai multe caracteristici pentru îmbunătățirea activității de la birou. Surveillance Station furnizează o soluție de supraveghere profesională, cu stocare în rețea și un sistem de management video cu monitorizare în timp real, înregistrarea și rularea fișierelor audio/video.

Notes Station se prezintă ca un instrument de luare a notițelor, bazat pe cloud privat ce partajează ideile între colaboratori. Streamingul meadia prin intermediul DLNA, AirPlay, Chromecast și Plex Media Server le permite utilizatorilor să ruleze conținut multimedia stocat pe TS-431U, pe orice televizor compatibil sau media player.

Specificații principale


TS-431U: montare în rack 1U, 4 sertare; procesor Freescale ARM Cortex-A9 dual-core 1.2GHz cu motor de accelerare a criptării, RAM 1GB DDR3; 3.5"/2.5" SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD/SSD, hard discuri hot-swappable; 4 x USB 3.0; 1 x USB 2.0; 2 x Gigabit LAN.

Sursa: QNAP.