Black Friday: Oferte magazine ieftine online cu reduceri

Magazine online ieftine cu reduceri si oferte



Oferte Black Friday eMAG 

Cel mai mare retailer roman cu oferte si mii de produse in reduceri. Orice cauti, orice gasesti la eMAG.

Oferte Black Friday Elefant

Zeci de mii de produse cu reduceri de pana la 90%.  elefant.ro pozitionat pe piata romaneasca drept mall-ul online al familiei ce ofera peste 150.000 de produse: carti, eBooks, jucarii, eReadere.

Oferte Somproduct

Sute de produse cu reduceri de pana la 50%. Cu o experienta de peste 15 ani si peste 500.000 de clienti multumiti, Somproduct.ro comercializeaza saltele, somiere, canapele si accesorii decorative de cea mai buna calitate si cu multe produse unice in Romania.

Oferte Black Friday Libris


Mii de carti cu reduceri de peste 80%. Brandul brasovean cu prezenta si in piata romaneasca ofera o gama larga de produse de carti, multimedia si a a devenit alegerea numarul 1 a cititorilor din Romania.

Oferte Black Friday F64

Pana la 50% reducere la echipamentele foto. F64 este cel mai mare magazin online care activeaza in domeniul comertului cu echipamente foto-video din Romania. In oferta de produse se afla cele mai importante brand-uri internationale din domeniu.

Oferte Black Friday FashionUp


Reduceri de pana la 80%. Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Oferte Black Friday MarketOnline

Reduceri intre 30 si 60% la mii de produse. MarketOnline este singurul magazin online cu 7 stele. MarketOnline are in oferta peste 25.000 de produse din categorii diferite de care te poti bucura.

Oferte Black Friday Noriel 

Noriel pregateste oferte de peste 60%. Noriel este retailerul specializat în jucarii. Jucariile Noriel se adreseaza copiilor dar si parintilor care gasesc într-un spatiu dedicat, o gama de peste 4.000 de jocuri si jucarii.

Oferte Black Friday ClickShop

Reduceri de peste 50% la mii de produse. ClickShop.ro este magazinul online de produse al Telekom Romania ce comercializeaza o mare varietate de produse, focusandu-se in special pe Electronice, produsele IT&C, produse pentru Casa & Gradina dar si multe altele.

Oferte StarShiners

Reduceri de pana la 70%. StarShiners este unul dintre cele mai mari magazine online de fashion din Romania si unul dintre cele mai recunoscute branduri de fashion din online.

Oferte Black Friday Kurtmann 

Peste 5000 de modele cu reduceri de pana la 80%. Kurtmann este singurul outlet online din Romania care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice marci de imbracaminte la nivel mondial Zara, Berhska si Stradivarius. Cei cinci factori esentiali: preturi imbatabile, promotii dese, oferta variata la peste 3000 de modele, cea mai mica taxa de transport din Romania si retur gratuit indiferent de motiv fac din Kurtmann unul dintre cele mai importante magazine.

Oferte Black Friday MyCloset  

Mii de produse cu reduceri de peste 70%. Mycloset.ro este primul outlet on-line din Romania ce are in oferta peste 100.000 de produse si 441 marci diferite.Transportul produselor este gratuit in orice localitate din Romania prin curier rapid.

Oferte Black Friday Ecco-Shoes 

Reduceri de pana la 50%. Ecco-Shoes. ECCO este unul dintre primii 3 producatori de incaltaminte din lume si este singurul producator de incaltaminte care controleaza totul: de la selectarea materiei prime pana la livrarea produselor in magazine.

Vezi ofertele, noutatile si promotiile din magazinele online, listate zilnic