Toshiba anunta disponibilitatea Windows 10 si calendarul de upgrade pentru modelele noi

Toshiba anunta disponibilitatea Windows 10 si calendarul de upgrade pentru modelele noi


Toshiba Europe GmbH anunță astăzi gama de dispozitive cu Windows ce vor putea fi upgradate la Windows 10 din data de 29 iulie 2015. În plus, multe dintre dispozitivele Toshiba existente din 2013 și 2014 vor putea fi upgradate la Windows 10 din 29 iulie.



Upgrade-ul la Windows 10 este oferit de Microsoft Corp. gratuit pentru un an1.


Sandor van der Ham, Vice Președinte, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH a declarat: “Suntem încântați să putem oferi clienților noștri oportunitatea de a experimenta Windows 10 încă din prima zi de la lansare pe gama nouă de dispozitive, dar și pe multe din modelele deja existente.Am lucrat strâns cu Microsoft pentru a ne asigura că gama noastră 2015 este optimizată pentru a obține cât mai mult din Windows 10 și suntem entuziasmați de lansarea sa pe piață. Consumatorii vor avea libertatea de a se bucura de tot ce e mai bun la dispozitivul lor Toshiba, cât și de cel mai nou sistem de operare Windows.

Am avut un parteneriat strâns cu Toshiba pe parcursul întregului proiect Windows 10 și suntem încântați de noul design ce pune în valoare Cortana și evidențiază alte caracteristici cheie ale Windows 10,” declară Peter Han, Vice Președinte al Worldwide OEM Marketing, Microsoft. “Toshiba oferă clienților săi experiențe unice cu ajutorul inovațiilor hardware.

Disponibilă începând cu 29 iulie 2015, întreaga gamă 2015 de dispozitive cu Windows va fi eligibilă pentru upgrade-ul gratuit, inclusiv seriile Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 și Satellite Click Mini lansate mai devreme în acest an.

Construite pentru a scoate în evidență caracteristicile cheie ale Windows 10, multe dintre noile modele includ hardware și componente ce asigură o performanță fluidă și microfon dual pentru cea mai bună experiență Cortana2 – optimizat pentru captură clară a vocii și cu un buton pe tastatură pentru accesarea asistentului digital Microsoft. Cortana învață comportamentul utilizatorului și îl ajută în a se organiza, fie că e vorba de informații legate de trafic, de optimizarea intuitivă a căutărilor web sau de alerte legate de evenimente din calendar.

Clienții ce dețin un model Toshiba din gama lansată în anul 2014 vor putea și ei beneficia de experiența Windows 10 începând cu data de lansare oficială, multe dintre modele fiind gata de upgrade imediat. Toshiba susține, de asemenea, și upgrade-ul la Windows 10 pentru modelele lansate în 2013 prin realizarea de drivere updatate și alte soluții software ce vor fi disponibile în șase luni de la data de lansare.

Satellite Radius 15: un convertibil pentru orice scenariu


Balamaua ce permite îndoirea la 360 de grade a Satellite Radius 15 (15.6”) permite utilizatorilor să aleagă între cinci moduri diferite, pentru a avea dispozitivul perfect în orice situație. Design-ul de tip flip-and-flop asigură posibilitatea de a lucra întotdeauna în cel mai convenabil mod, oferind productivitate și flexibilitate de la începutul zilei și până seara târziu.

Seria Satellite P: performanță multimedia de înaltă calitate


Extrem de responsive și cu performanțe puternice pentru utilizare avansată multimedia și gaming, modelele Satellite P50-C, P50t-C și P50D-C de 39.6 cm (15.6”) oferă divertisment fluid pentru entuziaștii multimedia. Cu un set de caracteristici puternice, utilizatorii au tot ce e nevoie pentru a juca jocuri cu grafică avansată, a viziona cele mai noi filme sau a face multitasking printr-o varietate de aplicații.

Seria Satellite L: îmbunătățește experiența zilnică de calcul


Satellite L50-C/L50D-C de 39.6 cm (15.6”) și Satellite L70-C de 43.9 cm (17.3”) echilibrează designul atractiv cu funcționalitatea impresionantă ce nu face niciun compromis legat de portabilitate. Cu o gamă de caracteristici de divertisment, seria L vine în întâmpinarea activităților zilnice și a cerințelor media.

Seria Satellite C: performanță și stil pentru toți


Fiecare model al seriei Satellite C - Satellite C70-C/C70D-C de 43.9 cm (17.3”), Satellite C55-C/C55D-C de 39.6 cm (15.6”) și Satellite C40-C de 35.6 cm (14”) - vine cu un șasiu nou și elegant, completat de un finisaj atractiv tip hairline. Cu cele mai noi procesoare Intel® și AMD, seria C permite utilizatorilor să optimizeze cu ușurință utilizarea zilnică a computerului.

Pentru mai multe informații legate de upgrade-ul la Windows 10 cu Toshiba și calendarul de upgrade pe fiecare model, vă rugăm să vizitați: http://www.toshiba.eu/innovation/generic/windows10/.