ASUS a anuntat noile tablete convertibile din seria Transformer Book

ASUS a anuntat noile tablete convertibile din seria Transformer Book


ASUS a anunțat la Computex noile modele din seria de laptopuri convertibile Transformer Book. Noul Transformer Book T100HA înlocuiește modelul T100, Transformer Book Flip TP200 completează familia Flip, fiind echipat cu un ecran ce se poate roti la 360 de grade, iar Transformer Book Chi beneficiază acum de culori noi uimitoare.

Ambele modele Transformer Book încorporează cele mai noi tehnologii, incluzând portul USB 3.1 Tip-C pentru conectarea facilă a dispozitivelor mobile. Transformer Book T100HA este succesorul celui mai vândut model T100. T100HA cu diagonala de 10 inci este mai subțire și mai ușor, având o baterie ce oferă o autonomie de până la 14 ore1, pentru o zi întreagă de lucru. Noul model va fi disponibil cu Windows 10 preinstalat, începând din al treilea trimestru al acestui an.

Transformer Book Flip TP200 cu ecran de 11.6 inci se alătură seriei Flip, fiind acum mai ușor și mai subțire. Modelul dispune de o balama ce se poate roti la 360 de grade, trecând rapid din modul laptop în modul tabletă. TP200 va fi disponibil în al treilea trimestru al acestui an, având preinstalat sistemul de operare Windows 10.

Noi opțiuni cromatice completează seria Transformer Book Chi. Argintiu-cristal este o nuanță sofisticată ce întregește designul din aluminiu al laptopului. Transformer Book T300 Chi este, de asemenea, premiat cu prestigiosul 2015 Computex d&i Award, ca o recunoaștere a designului inovator.

ASUS Transformer Book T100HA oferă cea mai mare autonomie pentru un portabil 2-in-1 de 10 inci
Transformer Book T100HA este construit pe baza succesului predecesorului său, Transformer Book T100 2-in-1, și combină puterea unui laptop ușor de 10.1 inci cu mobilitatea unei tablete ultra-subțiri cu 14 ore autonomie energetică. T100HA are un design cu profil subțire, îmbrăcat în aluminiu, iar tableta cântărește doar 580 de grame. Având o grosime de 8.45mm, este cu 20% mai subțire ca T100. O multitudine de îmbunătățiri transformă portabilul T100HA într-unul dintre cele mai dorite dispozitive 2-in-1 așteptate pe piață.

Printre aceste îmbunătățiri se numără procesorul puternic quad-core Intel Atom 'Cherry Trail', până la 4GB memorie RAM și cel mai nou port USB 3.1 Type-C reversibil. T100HA vine cu noul sistem de operare Windows 10 preinstalat ce beneficiază de Cortana, asistentul vocal personal. Având suport hardware pentru modul Windows 10 Continuum, trecerea între modul laptop și cel tabletă se face fără probleme, cu interfața Windows optimizată automat pentru fiecare mod. Finisajele metalice și cele patru noi culori: alb mătase, gri, bleu și roz, transformă modelul T100HA într-un însoțitor perfect pentru utilizatorii care vor un portabil flexibil și ușor.

ASUS Transformer Book Flip TP200: laptop reversibil, ușor și subțire, cu Windows și 8 ore autonomie


Transformer Book Flip TP200 este un model ușor și subțire ce completează seria Flip. Acesta dispune de un ecran cu diagonala de 11.6 inci și o autonomie de până la 8 ore, fiind alegerea ideală ce poate înlocui câteva dispozitive, oferind în același timp mai multă mobilitate. Datorită balamalei inovatoare cu deschidere la 360 de grade, ecranul modelului TP200 poate fi întors în orice unghi dorit. Învelișul exterior este metalic și poate rezista la inerentele zgârieturi de zi cu zi.

TP200 beneficiază de sistemul de operare Windows 10 preinstalat și de asistentul personal Cortana cu recunoaștere vocală, fiind pregătit din primul moment pentru productivitate la parametri maximi. Noul mod Windows 10 Continuum configurează în mod automat dispozitivul alegând interfața ideală pentru modelul tabletă sau pentru tastatura fizică, trecerea de la un mod la altul fiind efectuată instant. TP200 este, de asemenea, primul laptop versatil de 11.6 inci din lume care dispune de portul USB 3.1 Tip-C și de posibilitățile extinse ale conectorului său reversibil.

ASUS Transformer Book Chi: Același portabil 2-in-1 uimitor, culori noi!


Seria Transformer Book Chi este iubită de utilizatori grație aspectului elegant și stilat, dar și datorită tehnologiei exclusive ASUS ThermoMaster ce pune în valoare performanțele procesorului Intel Core M. Aspectul portabilelor Chi este acum și mai plăcut, odată cu disponibilitatea noii culori argintiu-cristal. Această nuanță subtilă și sofisticată completează modelul fabricat din aluminiu, conferindu-i mai multă strălucire.

Prețuri și disponibilitate


ASUS Transformer Book T100HA și Flip TP200 vor fi disponibile din trimestrul trei al acestui an.