Avira include PRIVATE WiFi Encrypted VPN într-o nouă ofertă

Avira include PRIVATE WiFi Encrypted VPN într-o nouă ofertă


Pachetul promoţional conţine Avira Antivirus Pro şi PRIVATE WiFi Encrypted VPN şi va fi disponibil începând cu această săptămână

Experţii în securitate informatică de la Avira au anunţat lansarea unui nou pachet promoţional care va oferi utilizatorilor protecţie anti-malware de cea mai înaltă calitate, alături de un soft modern de criptare a datelor.

Acesta va facilita navigarea pe internet din reţele publice WiFi în deplină siguranţă.

Clienţii care achiziţionează noul pachet vor putea beneficia de protecţie totală împotriva viruşilor informatici, dar şi a furtului de date.

Antivirus Pro a fost creat de echipa Avira pe baza celor mai avansate tehnologii din domeniu şi permite milioanelor de utilizatori din lumea întreagă să îşi protejeze dispozitivele împotriva tuturor atacurilor.

PRIVATE WiFi completează noul pachet Avira, oferind utilizatorilor posibilitatea de a folosi un VPN (Virtual Private Network) personal pentru a cripta şi decripta în mod automat datele transferate prin orice reţea WiFi.

Avira şi PRIVATE WiFi au o misiune comună: aceea de a oferi oamenilor protecţie digitală la cele mai înalte standarde, indiferent unde se află aceştia. Într-o lume care devine din ce în ce mai mobilă, am decis să dăm clienţilor noştri şansa de a se bucura de cea mai protecţie chiar și atunci când se află în mişcare: antivirusul nostru recunoscut pentru performanţele înregistrate în toate testările de specialitate, împreună cu un acest software profesional de criptare a datelor menit sa prevină atacurile de tip phishing ce vizează colectarea datelor personale”, a declarat Thorsten Bruchhaeuser, EVP Sales & Business Development la Avira.

Luând în considerare toate pericolele ascunse ce îi pândesc pe utilizatorii care accesează reţele WiFi publice, a devenit esenţială adăugarea unui strat suplimentar de protecție tuturor dispozitivelor mobile. Folosirea unui VPN criptat îi va împiedica pe hackeri să intercepteze informaţii private.

Alok Kapur, Preşedinte şi Chief Operating Officer al PRIVATE WiFi a declarat: “Suntem bucuroşi să ne unim forţele cu Avira în crearea unui pachet de protecţie complet. Utilizatorii care achiziţionează acest pachet vor intra în posesia celor mai bune arme pentru a combate toate tipurile de atacuri digitale şi nu vor mai trebui să se teamă că informaţiile lor private pot ajunge în mâna altor persoane fără consimţământul lor”.

Începând cu această săptămână, noul pachet promoţional de la Avira va fi distribuit la nivel global prin reţeaua de parteneri Avira.

 Acesta va fi disponibil atât in limba engleză cât şi în limba germană.

Sursa: Avira