Aplicația Apple Maps cuprinde acum și review-uri ale hotelurilor și restaurantelor

Aplicația Apple Maps cuprinde acum și review-uri ale hotelurilor și restaurantelor din Brașov

Hărțile Apple Maps pentru România au fost actualizate recent de către compania Apple cu mult mai multe informații despre punctele de interes din preajma locațiilor în care ne aflăm, marile orașe beneficiind cel mai mult de pe urma acestei schimbări implementate de către compania americană.

Apple afișează de ceva vreme în diverse țări informații privind unitățile de cazare, Yelp și TripAdvisor fiind sursele acestor informații în afara României, însă pentru țara noastră doar Booking.com are o bază de date suficient de mare pentru a afișa asemenea informații relevante, astfel că ele vor fi accesibile prin bubble-ul care listează numele unității de cazare, accesarea sa transferându-ne la un meniu secundar cu pozele locației, review-urile utilizatorilor plus un buton de check in.

În orașe precum Brașov, București, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța etc, se văd mai multe puncte de interes despre localurile importante din preajma noastră, acest lucru ajutându-ne să descoperim mult mai ușor un business/monument/clădire pe care le căutăm.

Separat de actualizările privind punctele de interes, Apple Maps afișează acum în România review-uri pentru hoteluri, moteluri și alte locații de cazare, acestea fiind afișate prin intermediul rețelei Booking.com.

Separat de unitățile de cazare, Apple listează acum și review-uri pentru restaurante prin intermediul TripAdvisor, astfel că înainte de a vizita un local de acest gen puteți afla care a fost experiența altor persoane cu el și puteți vedea ce fel de mâncare este servită acolo.

 Exact precum în cazul hotelurilor, Apple Maps ne direcționează într-un meniu secundar unde sunt afișate pozele și review-urile, un buton de check in fiind vizibil pentru a ne transfera spre aplicația TripAdvisor sau App Store în vederea efectuării unei rezervări direct de pe iPhone afirma Biz Brasov.