Speed City – o tableta pentru fiecare

Speed City – o tableta pentru fiecare

Tableta Speed City ofera portabilitate maxima prin designul subtire si display-ul de 7”, care iti ofera o experienta vizuala completa.

Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 la 1,5 GHz iar utilizarea este placuta datorita celei mai recente versiuni ale platformei Android, Jelly Bean 4.1 ce ofera o interfata de utilizare evoluata si functii inovatoare.

Fie ca esti in miscare sau nu, designul compact al tabletei ofera o utilizare placuta.

Avand dimensiunile unei carti de buzunar, poate fi manevrata cu o singura mana. Greutatea de numai 327 g si grosimea de 9,7 mm transforma tableta intr-un device cu o constructie usoara, dar rezistenta si solida, pentru a putea fi purtata alaturi de tine atat ziua cat si noaptea si pentru a o putea utiliza zilnic.

Platforma Android 4.1 Jelly Bean

Tableta dispune de cel mai recent sistem de operare Android si astfel te poti bucura de functiile si aplicatiile actuale, precum si de un timp de raspuns si de tranzitie intre ecrane mai rapid. Platforma Jelly Bean a fost optimizata pentru a-ti oferi cea mai buna experienta, imbogatind device-ul cu o interfata de utilizare intuitiva si functii prietenoase precum Face Unlock. Hint!

Configureaza ecranul de pornire cu aplicatiile sau widgeturile pe care le utilizezi in mod frecvent, pentru a avea un acces rapid la ele fie ca este vorba despre e-mail, galeriile de imagini sau site-urile web preferate.

Performanta puternica

Procesorul puternic Dual Core la 1,5 GHz iti ofera suportul pentru o trecere cursiva intre ecranele interfetei UI, o pornire prompta, o redare a continutului multimedia fluenta si o incarcare rapida a paginilor web. Datorita performantei de varf pe care o ofera, te vei bucura la maxim de aplicatiile preferate.

Player Full HD

Te poti bucura de filme Full HD oricand si oriunde! Tableta poate reda numeroase formate de filme, pe care le poti avea la indemana stocate in memoria de 8 GB a tabletei sau pe un card micro SD de pana la 32 GB. Incepeti distractia si experimentati magia filmelor conectand tableta Speed City la un televizor prin HDMI.

Transforma-ti televizorul intr-unul inteligent achizitionand pachetul AllTV care contine suportul special pentru tableta ta, telecomanda cu tastatura QWERTY si aplicatia dezvoltata pentru tine. Vei avea la indemana direct pe televizor divertismentul, jocurile, aplicatiile, mediile de socializare si cele mai importante noutati. Totul va fi simplu si distractiv, de la navigarea pe internet la vizualizarea fotografiilor si a filmelor.

Pentru amatorii de social media, Speed City se poate dovedi a fi un produs excelent datorita aplicatiilor compatibile ce pot fi descarcate din magazinul preinstalat. Prin intermediul unei conexiunii WiFi poti sa urmaresti activitatea prietenilor din retelele sociale, poti uploada imagini sau filme, iti poti schimba statusul si poti chiar sa iti anunti prietenii unde te alfi prin intermediul functiei Check-in disponibila in aplictia Facebook.

Pe ecranul de 7 inch al tabletei poti vizualiza oricare din miile de site-uri web ce te asteapta sa le descoperi.

Bucura-te de avantajele web-ului de pe tableta, fie ca vrei sa afli cele mai noi stiri sau sa vizualizezi continut multimedia online. Tableta dispune de conectivitate WiFi dar se poate conecta si printr-un modem 3G compatibil impreuna cu un cablu OTG si astfel poti avea acces la internet oriunde te-ai afla.

Sursa: AllView