Allview a lansat prima tableta cu Android 4.1 Jelly Bean

Allview a lansat prima tableta cu Android 4.1 Jelly Bean 



Compania romaneasca Allview a lansat o noua tableta de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansata de o companie din Romania, si versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Produsele au fost prezentate, ieri, in cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc astazi.

„Suntem prima companie din Romania care aduce pe piata o tableta cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Venim in intampinarea clientilor nostri cu noua tableta de 7 inch, care ofera performante deosebite, dar si cu un telefon Dual SIM puternic, dotat cu procesor Dual Core", a mentionat Laurentiu Titei, PR Specialist Allview.

Alldro Speed DUO

Tableta Alldro Speed DUO utilizeaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proportionat 16:10, cu rezolutie de 1280x800 de pixeli, precum si cel mai inalt nivel PPI disponibil in acest moment pe tabletele de 7 inch - 216. Alldro Speed DUO este echipata cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB si este dotata cu doua camere foto. Gadget-ul, cu un design cuceritor si ergonomie deosebita, iti ofera sansa sa te bucuri de cele mai noi aplicatii, de performante imbunatatite, un timp de raspuns foarte
bun si de navigare rapida pe internet.

P4 DUO - putere Dual Core

P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiaza in premiera de interfata grafica Berry, proaspata, prietenoasa si placuta si este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB si o camera foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piata. Smartphone-ul profita si de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioara si efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigura o experienţă sonoră uimitoare.

Compania românească Allview are 10 ani de experienţă în producţia şi distribuţia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri afirma Adevarul