Turneul de rugby „Memorialul Revoluţiei” începe astăzi - sustinut de bwin cea mai mare companie de gaming online din lume

Turneul de rugby „Memorialul Revoluţiei” începe astăzi - Competiția este susținută de bwin, cea mai mare companie de gaming online din lume

A doua ediție a turneului de rugby “Memorialul Revoluției” va debuta astăzi, odată cu startul partidei Farul Constanța – Selecționata Armatei Britanice, care va începe la ora 17:00. În al doilea meci al zilei, câștigătorea de anul trecut, Steaua, va întâlni Selecționata Armatei Franceze (19:00).

Turneul de patru echipe va continua duminică, 3 iulie, pe terenul de rugby aflat în complexul Sportiv Steaua din bulevardul Ghencea, cu finala mică (16:00) și se va încheia la ora 18:00 când este programată marea finală.

În onoarea lui Radu Durbac și Florică Murariu
Turneul de rugby “Memorialul Revoluției” este o competiție non-profit organizată de Fundația “Steaua Rugby” în onoarea lui Radu Durbac și Florică Murariu, jucători legendari ai naționalei de rugby a României.

Cu cu peste 30 de partide disputate în tricoul “Stejarilor”, Radu Durbac a reușit rezultate impresionante și la echipa de rugby a clubului Steaua, atât ca jucător, cât și ca antrenor. Florică Murariu, fost căpitan al echipei naționale de rugby a României, a evoluat de 70 de ori în tricoul “Stejarilor”, inclusiv în victoria istorică reușită în 1980 în fața Franței, scor 15-0. Ambii sportivi au dispărut tragic în timpul Revoluției Române din 1989.

După succesul ediției din 2010, câștigată de Steaua în urma finalei cu echipa rusească Enisey Krasnoyarsk, organizatorii au reușit ca în acest an să obțină participarea la competiție selecționatelor armatelor din Franța și Marea Britanie.

Partener al FC Steaua în ultimul an, bwin susține turneul de rugby “Memorialul Revoluției”.

Pentru mai multe informații despre turneu, accesați: http://www.steauarugby.com.