Olympus ridică din nou ştacheta pentru camerele compacte standard : VG-110

Olympus ridică din nou ştacheta pentru camerele compacte standard : VG-110

Noua serie VG de la Olympus păstrează calitatea într-o formă simplă, pentru ca utilizatorii să se poată bucura la maxim de micile plăceri ale vieţii – precum înregistrarea filmelor şi fotografiilor cu investiţii minime. Ca şi VG-130 şi VG-120, noul model VG-110 este foarte simplu de utilizat. În plus faţă de suita completă de funcţii automate de ajustare a imaginii precum Modul i-Auto şi Tehnologia de Ajustare a Umbrelor, obiectivul panoramic cu zoom de 4x (27-108mm*), rezoluţia de 12 Megapixeli şi Stabilizatorul Digital de Imgine oferă utilizatorilor versatilitatea şi puterea instrumentelor imagisice necesare pentru a înregistra imagini de o calitate excelentă într-o varietate de situaţii cotidiene. Cele şapte Filtre Magice creative fac şi mai plăcute fotografierea şi vizionarea filmelor şi fotografiilor pe ecranul camerei. Olympus VG-110 va fi disponibilă de la jumătatea lunii Martie 2011.

Imagini de calitate Camera compactă VG-110 oferă luminozitatea opticii Olympus în miniatură – la un preţ imbatabil. Având la dispoziţie tehnologii Olympus testate şi încercate precum Modul Auto Inteligent (i-Auto), Focalizare Continuă în Mod AF, Tehnologia de Ajustare a Umbrelor şi Tehnologia de Detectare a Feţei, tot ce vor trebui utilizatorii să facă pentru rezultate fantastice, este să încadreze şi să fotografieze.

Opţiuni creativePe lângă suita de funcţii automate, utilizatorii beneficiază şi de aceleaşi Filtre Magice integrate - regăsite la modelele de top Olympus, inclusiv Pop Art, Soft Focus şi noul filtru Sparkle care adaugă strălucire obiectelor pentru a adduce o notă de bucurie în viaţa dumneavoastră.

Olympus VG-110 este disponibilă în argintiu, negru şi roşu, începând din Martie 2011.

Caracteristici excepţionale Olympus VG-110:

Calitatea imaginii:• Obiectiv panoramic cu zoom 4x (27-108mm*) pentru înregistrarea fără efort a prim-planurilor şi a fotografiilor panoramice• Înregistrare Film AVI cu sonor pentru capturarea filmelor cu uşurinţă• Rezoluţie de 12 Megapixeli pentru vizionarea fotografiilor şi filmelor pe ecrane mari, şi pentru tipărirea posterelor de dimensiuni mari• Stabilizare Digitală a Imaginii pentru eliminarea imaginilor neclare

Utilitate:• Ecran LCD color de 2.7” (230,400 puncte) pentru încadrarea, verificarea şi vizualizarea cu uşurinţă a fotografiilor• Tehnologia de Detectare a Feţei şi cea de Ajustare a Umbrelor pentru înregistrarea portretelor aşa cum vă doriţi• Modul Inteligent Auto (i-Auto) şi Focalizare Continuă în Mod AF pentru setare şi focalizare facilă• Modul Scene pentru setări automate potrivite condiţiilor specifice (ex., Peisaj, Noapte)

Creativitate şi flexibilitate• Filtre Magice pentru adăugarea efectelor creative fotografiilor: Punk, Pop Art, Pin Hole, Drawing, Fish Eye, Soft Focus, plus noul Sparkle