F-Secure a fost ales Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !

F-Secure - produsul anului 2010!

F-Secure a fost ales Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives !
Dupa un an exceptional in care a trecut toate testele AV-Comparatives cu calificativul maxim, Advanced+, F-Secure a fost premiat acum cu titlul de Produsul Anului 2010 de catre AV-Comparatives.

2010 a fost un an impresionant pentru recunoasterea performantei produselor F-Secure.

F-Secure castiga AV-Comparative’s Whole Product Dynamic Test in urma rezultatelor excelente la testele efectuate de diverse organisme independende din intreaga lume, incluzand AV-Test, Virus Bulletin, NSS Labs si PC Security Labs.

Cu rezultate remarcabile de-a lungul tuturor testelor din 2010, F-Secure se diferentiaza clar pentru protectia sa imbatabila si pentru numarul extreme de mic de alarme fals-pozitive.

Potrivit rezultatelor efectuate de AV-Test, F-Secure ofera usurinta in utlizare datorita impactului redus asupra resurselor.

A obtinut scoruri exceptionale pentru detectia statica si dinamica pentru malware necunoscut si a fost in mod clar deasupra mediei de detectie in protejarea impotriva infectarilor cu malware, precum si in dezinfectarea si repararea computerelor virusate.

F-Secure a obtinut certificarea AV-Test pentru protectie, reparare si usurinta in utilizare de doua ori la rand. Pe parcursul celui de-al doilea si al treilea trimestru al 2010, AV-Test a testat 19 produse de securitate din care doar 13 au trecut certificarea.

De asemenea, F-Secure a fost recunoscut ca avand cel mai mare progres inregistrat intre competitori fata de versiunile trecute.

Comunicate de presa